Therapie Antwerpen
 
 

Leer omgaan met hooggevoeligheid in therapie bij Els De Ryck

Intens Het is ook fijn om hoogsensitief te zijn. Waar vreugde is, voldoening, tevredenheid en rust, daar vind je ook dát dubbel en weet dan ook wat genieten is. Maar in de regel is het lood en loodzwaar.

Emotionele zonnebril

Had je maar die emotionele zonnebril of de gevoelsmatige oordoppen. Met regelmaat zijn situaties te overweldigend voor je, heb je het gevoel te willen schuilen, vluchten. Waarschijnlijk heb je ook veel te verduren gehad , vaak goed bedoeld, maar je ‘stelt je niet aan’ en je kunt het niet ‘naast je neerleggen’. Het is niet zo dat jij dit allemaal gewild hebt. En waarschijnlijk heb je ook al veel geprobeerd.

Beetje alleen

Hoogsensitieve mensen zijn vaak een beetje alleen. Uit noodweer. Omdat ze je wat moeilijker bent dan andere mensen. En omdat het gewoon rustiger is.

Mee leren leven

In de behandeling help ik je die zonnebril te vinden. Hij is er namelijk wel, en al is het moeilijk en heb je tijd nodig om het je helemaal eigen te maken dat komt wel goed. Hoogsensitief ben je, dat haalt niemand bij je weg, maar je kunt heel veel leren om een rustig, sociaal leven te leven midden tussen de mensen.

Contact

Je hebt klachten waarvan je vermoed dat ze met hoogsensitviteit samenhangen - het beste dat je kunt doen is het met een specialist overleggen, dat kan bij mij bijvoorbeeld. Ook voor vragen over hoogsensitiviteit, bijvoorbeeld bij je kinderen, kun je bij altijd bij mij terecht. Bel of mail naar Therapie Antwerpen ter attentie van Els De Ryck.

Heb je een vraag?

Neem contact op. Ik kan helpen

Over mij

Therapie Antwerpen - Els de Ruyk

"Ik werk met veel aandacht en betrokkenheid, licht maar niet luchtig en met zeer veel ruimte voor mijn cliënt, voor jou: alles wat er is mag er zijn".
Els De Ryck

Therapie

In mijn werk ben ik ontvankelijk, gemoedelijk en steungevend - een raadgever waarop je vertrouwt en die je helpt je eigen kracht te hervinden.

Lees meer over de therapie

 

Aangesloten bij:

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving.

vvtiv2