Therapie Antwerpen
 
 

Therapie in Antwerpen met therapeut Els De Ryck

Integratief werken

Ik werk in mijn praktijk op een integratieve manier. Dat wil zeggen dat ik je niet als ‘klacht’ behandel, maar als mens. Niet alleen wat er mis gaat in je leven, maar ook wat je kunt, wat je wilt, wie je bent, wat je belangrijk vindt. In lijf en geest - over wat je doet, denkt en voelt. Maar ook met je verleden, je omgeving: context, cultuur en maatschappij.

Je leert de processen in jou en om je heen niet alleen begrijpen maar ook echt te beleven. Op die manier zie je meer; van jezelf én van de wereld om je heen. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt, om je heen en in jezelf.

Cliëntgericht werken

In de behandeling sta jij centraal. De methoden en technieken die we gebruiken passen precies bij wat er speelt én wie jij bent. De behandeling is allerminst star, we zijn flexibel om mee te bewegen met wat er in je leven gebeurt en kunnen op heel veel manieren werken aan jouw veranderings- of acceptatieproces.

Oplossingsgericht werken

In de behandeling werken we niet direct aan een klacht. Die klacht zelf is feitelijk ook niet iets waar je iets aan kunt doen. Je kunt wel aan alle elementen rondom de klacht, die de klacht voortbrengen en in stand houden, werken. Dat zijn processen van positieve veranderingen. Op onderdelen van jezelf vindt je de oplossingen. En daar werk je naartoe. Ondertussen verdwijnt je klacht of leer je die in je leven op te nemen.

Aanwakkeren krachtbron

In mijn werk ben ik ontvankelijk, gemoedelijk en steun-gevend - een raadgever waarop je vertrouwd en die je helpt je eigen kracht te hervinden.

Samen met andere begeleiders

Het kan goed dat een therapeutische behandeling maar een deel van de oplossing voor je is. In dat geval kan het zijn dat ik je adviseer om ook een psychiater in te schakelen. Of we kunnen samen met je huisarts medische begeleiding vinden.

Therapie Antwerpen: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Antwerpen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Wil je meer weten over therapie inAntwerpen en omstreken?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Neem telefonisch contact op of stuur een
e-mail naar Therapie Antwerpen ter attentie van Els De Ryck.

Heb je een vraag?

Neem contact op. Ik kan helpen

Over mij

Therapie Antwerpen - Els de Ruyk

"Ik werk met veel aandacht en betrokkenheid, licht maar niet luchtig en met zeer veel ruimte voor mijn cliënt, voor jou: alles wat er is mag er zijn".
Els De Ryck

Therapie

In mijn werk ben ik ontvankelijk, gemoedelijk en steungevend - een raadgever waarop je vertrouwt en die je helpt je eigen kracht te hervinden.

Lees meer over de therapie

 

Aangesloten bij:

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving.

vvtiv2