Therapie Antwerpen
 
 

Stress- en burnout therapie bij therapeut Els De Rijck

Je lichaam neemt het stuur over. En zegt: “stop.” Iedereen met een burnout weet dat waar een wil is, niet altijd een weg is. Je kunt niet alles dragen, je hebt geen oneindige batterij. Waarom denk je dat je lichaam dat gedaan heeft, jou ‘on hold’ zetten?

Urgent is niet belangrijk

De burnout is het gevolg van heel veel en heel lang verkeerd met jezelf omgaan. Niet alleen met werkdruk, maar ook met ‘voldoening’, ‘geluk’, weten dat urgent niet hetzelfde is als belangrijk.

Rust is niet genoeg

Veel mensen denken dat met een beetje (of veel) rust de klachten verdwijnen. Soms kan dat zelfs zo lijken. Maar als je niet iets wezenlijks aan je leven verandert, blijft het terugkomen. Op karakter kun je een eind komen, maar ook jouw energie is niet oneindig.

Wezenlijk veranderen

Terugkijkend realiseren veel mensen die hersteld zijn van een burnout dat ze vaak al jaren ongelukkig waren, niet deden wat ze wilden doen, niet de regie hadden over hun eigen leven. Niet op het werk, niet thuis, niet voor zichzelf. De burnout dwingt je jezelf de belangrijke vragen te stellen, op zoek te gaan wat er voor jou écht toe doet en daarnaar te leven. En natuurlijk spelen zaken als ‘nee kunnen zeggen’ en ‘balans houden’ ook een rol.

Therapie Antwerpen helpt je vinden wat belangrijk is

De behandeling helpt je te hervinden wat jouw leven waardevol maakt, wat je het liefste doet en wat je met je leven wilt doen. Tegelijkertijd krijg je heel praktische handreikingen om je energie beter te beheren en je leven zo in te richten als jij dat wilt. De combinatie van concreet aan de slag gaan en echt verdieping geven aan je leven maakt de behandeling succesvol.

Online therapie - in je eigen tijd en tempo

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online psycholoog.

Neem contact op Herkenbaar?

Bel of mail Els De Ryck van Therapie Antwerpen voor een afspraak voor stress en burnout therapie.

Heb je een vraag?

Neem contact op. Ik kan helpen

Over mij

Therapie Antwerpen - Els de Ruyk

"Ik werk met veel aandacht en betrokkenheid, licht maar niet luchtig en met zeer veel ruimte voor mijn cliënt, voor jou: alles wat er is mag er zijn".
Els De Ryck

Therapie

In mijn werk ben ik ontvankelijk, gemoedelijk en steungevend - een raadgever waarop je vertrouwt en die je helpt je eigen kracht te hervinden.

Lees meer over de therapie

 

Aangesloten bij:

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving.

vvtiv2