Therapie Antwerpen
 
 

Laat je depressie behandelen door Therapie Antwerpen

Was het altijd al zo? Had je vader het misschien ook? Alsof de lucht een moeras is. En wat doet het er toe? Zo leeg als het om je heen is, zo vol is je hoofd, met watten vol vragen die herhalen en herhalen. Tot de ruis van somberheid bijna stilte is.

Alleen

Iedereen heeft je proberen op te beuren. Zonder resultaat. Mensen vermijden je nu. Logisch ook, echt veel hebben ze niet aan je. En iedereen die zijn best doet, gaat later grauw naar huis.

Veel oorzaken

Er zijn heel veel oorzaken die somberheid en depressie veroorzaken. Soms is het heel duidelijk, soms ‘zit het in de familie’ en soms is het nauwelijks te verklaren. En soms is wat depressie lijkt helemaal geen depressie. Het is heel moeilijk om van jezelf te bepalen of je last hebt van somberheid.

Veel klachten, zoals slecht kunnen slapen, vermoeidheid, moeilijk vooruit te branden, kunnen heel goed ander psychische of fysieke oorzaak hebben. Daarom is het belangrijk met deze klachten niet te lang rond te blijven lopen maar snel naar een psycholoog of bijvoorbeeld je huisarts te gaan.

Somberheid is eindig

Depressiviteit en somberheid horen tot de in de psychologie best gekende klachten. In de jonge geschiedenis van het vak heeft het altijd ruim aandacht gekregen en de behandeltechnieken zijn veelzijdig, goed getest en met uitstekende resultaten.

Hulp bij depressie

Kan ik wel geholpen worden? Jazeker. Om te beginnen kan ik je helpen inzicht te krijgen in wat een depressie precies is. Voor veel mensen is dat al heel waardevol en biedt het mogelijkheden zelf aan de slag te gaan. Ook voor jou bestaat een methode die werkt. Ik stem de behandeling daarom niet alleen af op je klacht, maar vooral op jou.

Online therapie - in je eigen tijd en tempo

Depressieve klachten kunnen goed behandeld worden met online therapie. Dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo de behandeling volgen. Interesse? Klik dan even door naar: online therapie.

Contact - meer weten over depressie en behandeling?

Herken je jezelf of heb je een vraag? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mail naar Therapie Antwerpen ter attentie van Els De Ryck.

Heb je een vraag?

Neem contact op. Ik kan helpen

Over mij

Therapie Antwerpen - Els de Ruyk

"Ik werk met veel aandacht en betrokkenheid, licht maar niet luchtig en met zeer veel ruimte voor mijn cliƫnt, voor jou: alles wat er is mag er zijn".
Els De Ryck

Therapie

In mijn werk ben ik ontvankelijk, gemoedelijk en steungevend - een raadgever waarop je vertrouwt en die je helpt je eigen kracht te hervinden.

Lees meer over de therapie

 

Aangesloten bij:

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving.

vvtiv2